Particulieren

Particulier Abonnement

SRA IS UW PERSOONLIJKE WAAKHOND BIJ ALLE SPAANSE INSTANTIES.

 

SRA staat voor Spain Register Alert.

Via de SRA service bewaken wij voor u alle notificaties bij meer dan 10.000 publieke organisaties  in Spanje inclusief op uw naam staande verkeersboetes.

Via de SRA service ontvangt u per omgaande alle correspondentie en aantekeningen welke een Spaanse instantie op uw naam heeft staan.

Dat scheelt enorm veel misverstanden ergernis en geld, erg veel geld.

Het niet tijdig reageren op correspondentie, of boetes, kan veel problemen opleveren door extra kosten, rente en boetes die cumuleren als er niet of niet tijdig gereageerd wordt.

Niet zelden is een claim of boete uitgegroeid na enige tijd van 145 Euro naar 2250 Euro en probeer dan maar je recht te krijgen.

Als buitenlands ingezetene(Resident) of niet-ingezetene (Non-Resident) bent u waarschijnlijk niet op de hoogte van alle bureaucratie die in Spanje bestaat.

De SRA service zorgt er voor dat u volledige controle over uw belangen in Spanje heeft en dus nooit meer voor verrassingen komt te staan.

 

U heeft een speciaal certificaat van de Spaanse overheid nodig om de SRA service te kunnen starten.

Als u dit speciale digitale certificaat niet heeft, dan  kunnen wij dat voor u verzorgen. (eenmalige extra kosten van 95,- Euro excl. 21% btw voor de aanvraag)

 

  De SRA service voor privé personen kost jaarlijks € 55,00 exclusief 21% btw.

  Klik op de onderstaande balk om via Paypal of een creditcard te betalen.
 

Er is ook een speciaal abonnement voor bedrijven klik hier voor een Bedrijfsabonnement